Ons verhaal

In Costa Rica hebben we de immense impact van internationale handel op mens en natuur ervaren. Een van de gevolgen is de ontbossing van uitgestrekte regenwouden voor de commerciële productie van koffie, waardoor kleinschalige boeren niet kunnen concurreren. Dit heeft ons doen realiseren dat we te ver verwijderd zijn van de oorsprong van de koffie die we consumeren. We wilden niet alleen kritiek uiten, maar ook daadwerkelijk actie ondernemen!

Bij ons streven we naar een koffiesector waar gelijkheid en duurzaamheid de norm zijn. We koesteren ecosystemen en streven naar het vergroten van biodiversiteit.

Ontdek vandaag nog hoe wij ons inzetten voor een eerlijke en duurzame koffie-industrie. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de wereld en genieten van heerlijke koffie die met respect voor mens en natuur wordt geproduceerd. Kortom, we wilden niet alleen kritiek leveren, maar ook daadwerkelijk actie ondernemen! 

Direct Trade koffie

Dankzij onze directe relaties met boeren, waarbij we tussenpersonen uitschakelen, kunnen we een eerlijke vergoeding garanderen, de koffieproducerende gemeenschappen meer macht geven en economische duurzaamheid bevorderen. Met kortere leveringsketens bereikt onze koffie u nu verser dan ooit tevoren, terwijl de unieke smaken en aroma's behouden blijven.

Ervaar zelf het verschil dat directe handel en korte leveringsketens maken. Geniet van de wetenschap dat uw koffieplezier direct bijdraagt aan een rechtvaardigere en duurzamere koffie-industrie.

Ontdek vandaag nog onze koffie en ervaar de smaak van verandering.

Miles Buehlmann

CMO & Co - Founder

Maak kennis met Miles, de creatieve kracht van ons koffiebedrijf. Hij zorgt ervoor dat elke slok van onze koffie een onvergetelijke ervaring is voor jou.

Ben Flikweert

CSO & CO - Founder

Maak kennis met Ben, de eco-strijder van ons koffiebedrijf. Hij is de persoon die ervoor zorgt dat elk aspect van onze koffie, van boon tot kopje, zo milieuvriendelijk en sociaal verantwoord mogelijk is. 

Winkelwagen