Koffie voor bedrijven

Onze koffiemachines

Ervaar de constante smaak en ongeëvenaarde kwaliteit van onze koffiemachines. Met een eigentijds en gestroomlijnd design zijn onze machines niet alleen functioneel in uw kantoorruimte, maar ook een stijlvol middelpunt dat een blijvende indruk maakt op klanten en bezoekers.

Ontdek ons diverse assortiment, waarbij we voor elk wat wils bieden. Bovendien bieden wij op maat gemaakte pakketten, inclusief uitgebreide service en onderhoud voor uw machine.

Laat uw koffiebeleving naar een hoger niveau tillen met onze hoogwaardige koffiemachines. Investeer vandaag nog in de perfecte combinatie van smaak, stijl en betrouwbaarheid.

(H)eerlijke koffie

Ervaar onze sterke focus op duurzaamheid terwijl we zorgen voor een koffiebeleving van topkwaliteit. Onze 100% Arabica bonen worden zorgvuldig geselecteerd uit ethisch verantwoorde boerderijen, waarbij we streven naar eerlijke prijzen voor de boeren en het bevorderen van natuurbeheer.

Door onze toewijding aan gelijkheid in de koffieketen geven we de koffieproducerende gemeenschappen meer zeggenschap en stimuleren we economische groei en sociale vooruitgang.

Maar onze inzet gaat verder. We geloven in persoonlijke service en bieden u een unieke koffie-ervaring met uitstekende persoonlijke service. Geniet van een kopje koffie dat niet alleen heerlijk is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Ontdek vandaag nog onze duurzame koffie en laat je verrassen door de smaakvolle combinatie van ethiek, kwaliteit en service.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij 2CanTrades bieden we een uitgebreide service die verder gaat dan alleen het leveren van koffie. Met onze focus op klanttevredenheid zorgen we voor een naadloze ervaring, van het plaatsen van de koffiemachines tot het regelmatig onderhouden ervan, zodat jouw machine altijd in optimale conditie verkeert.

Naast koffie bieden we een compleet assortiment aan benodigdheden, zoals verse melk en andere accessoires, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een heerlijke en bevredigende drankervaring.

Bij 2CanTrades geloven we in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten. We begrijpen de unieke voorkeuren en eisen die je hebt. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om persoonlijke ondersteuning en begeleiding te bieden, zodat jouw koffie-ervaring van begin tot eind uitzonderlijk is.

Ontdek vandaag nog de uitgebreide service van 2CanTrades en geniet van koffie op een geheel nieuw niveau. Wij zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie, ondersteund door onze toewijding aan klanttevredenheid en hoogwaardige service.

Premium blend

Ontdek de ultieme duurzaamheid in koffiebranden met onze milieuvriendelijke Loring-brander.

Bij ons gaat duurzaamheid verder dan alleen het inkoopproces. Het zit in het hart van ons brandproces, waar we gebruikmaken van geavanceerde technologieën om het energieverbruik en de koolstofuitstoot tot een minimum te beperken.

Benieuwd naar de onze koffie? Vraag vandaag nog een proefsessie aan en ervaar zelf de smaken van onze duurzame brandmethode.

Winkelwagen