Ons verhaal

Ooit begonnen als een klein koffie bedrijf in Nijmegen zijn we nu uitgegroeid tot een wel bekend merk. Wij zetten ons in voor een eerlijke en duurzame koffie-industrie. Door de koffie rechtstreeks van de boer te importeren kunnen we de kwaliteit en transparantie van onze koffie garanderen.

Samen kunnen we een positieve impact maken op de wereld en genieten van heerlijke koffie die met respect voor mens en natuur wordt geproduceerd. Kortom, door onze koffie te drinken onderneem je daadwerkelijk actie! 

In Costa Rica hebben we de immense impact van internationale handel op mens en natuur ervaren.

Een van de gevolgen is de ontbossing van regenwouden voor de commerciële productie van koffie, waardoor kleinschalige boeren niet kunnen concurreren.

Dit heeft ons doen realiseren dat we te ver verwijderd zijn van de oorsprong van de koffie die we consumeren.

We streven naar een koffiesector waar gelijkheid en duurzaamheid de norm zijn. We koesteren ecosystemen en streven naar het vergroten van biodiversiteit.

Duurzame koffie Nijmegen

Dit is één van de kanalen waar we onze koffie rechtstreeks kunnen aanbieden, de lokale zaterdag markt in Nijmegen. Met als doel koffieliefhebbers bewust te maken van de ontwikkelingen in de koffiewereld en een goede bak koffie.

Kom gezellig langs voor een goed gesprek en een kop koffie!

Elke zaterdag tussen 08:30 -15:00, voor de roltrappen op Kelfkensbos, Nijmegen.

Kan je niet wachten?

Winkel nu

Persoonlijk & Duurzaam

  • We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en lange termijn relaties.
  • Duurzaamheid staat bij ons voorop. Meer lokale partners betekend duurzamere transport en dus minder impact op het milieu.☕🚲